Zakazali smo peto druženje za kraj oktobra!

Ako se prvi put susrećete sa Pojačalo druženjima, pogledajte ovaj video i verujem da će vam biti jasnije o čemu je reč (a video celog programa prethodnog druženja možete videti ovde). Ako ne, onda ne moramo ništa da vam pričamo 🙂 Najavljujemo vam novo druženje kao priliku da čujete neke nove ideje, vidite na delu neka nova zanimljiva rešenja za svakodnevne izazove, i upoznate neke baš baš sjajne ljude! Program: 17:30 – 18:15 Registracija učesnika – preuzimanje akreditacija i smeštanje u salu. 18:15 – 19:25 Panel diskusija – Kako nastaje dobar sadržaj i ko ga pravi? Društvene mreže i publika na njima, od nas očekuje da svaki dan budemo zanimljivi, kreativni i da držimo njihovu pažnju. Šta je to što neki sadržaj čini sjajnim? Po čemu se ističe u moru drugog sadržaja? Gde se kriju dobre priče i kako ih ispričati? Kako dobar sadržaj može da nam pomogne da naša usluga ili proizvod dođu do većeg broja ljudi? Učesnici:

19:25 – 19:55 Panel diskusija – “Kako pronaći finansiranje za svoj biznis, ako banke kažu ne?” Moderator:

Panelisti:

20:00 – 21:00 Druženje i prilika za upoznavanje malih proizvođača hrane i pića   Spisak proizvođača: Zdrawo slatko, BUT&CO, Friški jazački, Igra ukusa, Šumska tajna, Hokus Pokus i Prirodni med “

Svaki događaj, dakle, ima edukativni deo, nakon koga će slediti networking.

Znamo da možda niste baš svi vični veštini sklapanja novih poznanstava i približavanju ljudima koji žele da čuju vašu priču, zato smo odlučili da pokušamo da vam olakšamo tako što će neki od nas na događaju biti zaduženi da vam pomognu u tome i spoje vas sa ljudima koje biste baš želeli da upoznate na licu mesta.

Prijave su zatvorene, ali ukoliko ipak želite da prisutvujete, molimo vas da nam pišete na info@pojacalo.rs 😉

Prijavite se!

Prijave su zatvorene, ali ukoliko ipak želite da prisutvujete, molimo vas da nam pišete na info@pojacalo.rs 😉

Osnovne informacije:

Sreda, 30. oktobar od 18h
Dom omladine Beograda
Sala Amerikana

Lokacija:

Dom omladine Beograda

Nove epizode u vašem inbox-u:

Pratite nas na mrežama:

Prijavite se za novosti sa našeg sajta!

Prijavite se i mi ćemo vam besplatno slati novosti sa našeg sajta i nove epizode našeg podcasta!

Uspešno ste se prijavili na Pojačalo mailing listu!

Share This